Onze laatste nieuwtjes over cartridges, toners en printers Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Inktkenners Blog - De beste tips en tricks voor printers, toners en cartridges

 • Epson cartridges
  mei 28, 2024

  Een Vergelijkende Analyse van Epson Cartridges

  Dit artikel biedt een uitgebreide vergelijking van Epson cartridges, inclusief de Epson 603XL, 29XL, 18XL multipack en een compatibele 29XL cartridge. Het belicht hun voor- en nadelen, gebruik, compatibiliteit en prijzen. Originele cartridges bieden gegarandeerde kwaliteit, terwijl compatibele opties kosteneffectiever kunnen zijn. De ideale keuze hangt af van uw specifieke printbehoeften en budget. Bezoek de Inktkenners website voor meer informatie en details.
  Nu lezen
 • Afbeelding van verschillende Canon inktcartridges voor printers
  mei 25, 2024

  Populaire Canon Inktcartridges bij Inktkenners

  Canon inktcartridges staan bekend om hun hoge printkwaliteit en betrouwbaarheid. Inktkenners biedt zowel originele als compatibele cartridges. De PG-540/CL-541 serie is ideaal voor thuisgebruik, de PGI-550/CLI-551 serie voor fotoprints, en de PGI-580/CLI-581 serie voor kantoorprinten. Inktkenners garandeert kwaliteit en klanttevredenheid.
  Nu lezen
 • HP cartridges
  mei 22, 2024

  Uitgebreide Koopgids voor HP Cartridges

  Bij het kiezen van HP cartridges moet u letten op opbrengst, kosten en compatibiliteit. Standaard cartridges zijn goed voor incidenteel gebruik, terwijl hoog-rendement cartridges beter zijn voor frequente printtaken door hun hogere capaciteit en lagere kosten per pagina.
  Nu lezen
 • Inktcartridges in verschillende kleuren
  mei 20, 2024

  Kostenvergelijking: Originele vs. Derdepartij Cartridges

  Originele cartridges van merken zoals HP en Canon bieden superieure prestaties en betrouwbaarheid, maar zijn duurder. Derdepartijcartridges zijn goedkoper, maar kunnen variabele kwaliteit en printerproblemen veroorzaken. Voor de beste kwaliteit en langdurige prestaties worden originele cartridges aanbevolen. Ontdek het assortiment bij Inktkenners.
  Nu lezen
 • Een afbeelding die verschillende soorten printers laat zien: inkjet, laser, alles-in-één en fotoprinters.
  mei 6, 2024

  Kies de Juiste Printer voor Uw Behoeften

  Dit artikel bespreekt verschillende printer technologieën - inkjet, laser, alles-in-één en fotoprinters - met hun voordelen en ideale toepassingen, om u te helpen bij het kiezen van de juiste printer. We behandelen ook populaire merken zoals HP en Canon en beantwoorden veelgestelde vragen over printers.
  Nu lezen