Onze laatste nieuwtjes over cartridges, toners en printers Doorgaan naar inhoud
Voor 16:00 uur besteld = vandaag verzonden
Voor 17:00 uur besteld = vandaag verzonden

Inktkenners Blog - De beste tips en tricks voor printers, toners en cartridges

 • november 30, 2023

  Canon vs Epson Printers: Welke is Beter? - Een Uitgebreide Gids van Inktkenners.nl

  Bij het kiezen van een nieuwe printer staan veel consumenten en bedrijven voor een belangrijke keuze: Canon of Epson? Deze twee merken behoren tot de top in de printerwereld, maar ze bieden verschillende ervaringen en functionaliteiten. In dit artikel van Inktkenners.nl vergelijken we Canon en Epson printers om u te helpen bepalen welke het beste aansluit bij uw behoeften.

  Nu lezen
 • november 30, 2023

  Wat is beter: HP of Canon Printers? Een Uitgebreide Vergelijking!

  Bij Inktkenners.nl begrijpen we dat het kiezen van de juiste printer een belangrijke beslissing is voor zowel consumenten als bedrijven. Met de veelvoud aan opties, rijst vaak de vraag: is HP of Canon beter? In deze uitgebreide vergelijking onderzoeken we de sterke punten en zwaktes van beide merken om u te helpen een weloverwogen keuze te maken.

  Nu lezen
 • november 29, 2023

  Waarom is inkt zo duur? Een Diepgaande Analyse

  In de wereld van printers en kantoorbenodigdheden is een veelgestelde vraag: waarom is printerinkt zo duur? Voor velen lijkt de prijs van inkt niet in verhouding te staan tot de productiekosten. Dit artikel duikt in de complexe redenen achter de hoge kosten van printerinkt.

  Nu lezen
 • Hoe Installeer je een HP OfficeJet Printer Zonder HP+
  november 16, 2023

  Hoe Installeer je een HP OfficeJet 8015e Printer Zonder HP+

  Ontdek onze nieuwste blogpost waar we een eenvoudige, stapsgewijze handleiding delen voor het instellen van je HP OfficeJet 8015e printer zonder gebruik te maken van HP+. Deze handleiding is perfect voor iedereen die liever alternatieve of gereviseerde inktcartridges gebruikt. We behandelen alles van het navigeren door de installatieprompt tot het uitschakelen van automatische updates, om je de volledige controle over je printerervaring te geven. Lees verder voor waardevolle tips en word een echte inktkenner!
  Nu lezen
 • Hoe werkt een 3D printer? - Inktkenners
  september 4, 2023

  Hoe Werkt een 3D Printer? - Een Technische Verkenning | Inktkenners

  3D-printen is niet langer sciencefiction. Wat ooit als een futuristisch concept klonk, is nu een integraal onderdeel van industrieën, van mode en architectuur tot gezondheidszorg. Maar hoe transformeert een 3D-printer digitale ontwerpen in tastbare objecten? Duik met ons in de fascinerende wereld van 3D-printen!
  Nu lezen
 • Hoe werkt een printer - Inktkenners
  augustus 30, 2023

  Hoe Werkt een Printer? Een Diepgaande Kijk

  In het digitale tijdperk waarin we leven, blijven printers onmisbare tools in zowel huishoudelijke als zakelijke omgevingen. Maar wat gebeurt er precies binnen deze machines wanneer we op 'Afdrukken' klikken?

  Nu lezen