Hier vertellen wij meer over ons Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Over ons

In het kort 

Wij van Inktkenners bieden jou de printerinkt waar jij naar zoekt. Niet alleen goed voor jouw printer, maar ook voor jouw portemonnee. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van eigen merk cartridges en toners voor printers waaronder: 

  • HP 
  • Canon 
  • Epson
  • Brother 

Wij staan altijd voor je klaar; voor vragen, hulp en advies. Onze inkt is van hoogwaardige kwaliteit, goedkoop, makkelijk te bestellen en snel in huis. 

Ons doel

Uit ervaring weten wij dat printerinkt erg duur kan zijn. Dit komt door bepaalde verdienmodellen van printerfabrikanten. Hierdoor zijn de printers van bijvoorbeeld HP goedkoop, maar de bijbehorende inkt veel duurder. Dit is waar zij het meest op verdienen. 

Originele cartridges zijn soms wel 80% duurder dan huismerk cartridges en bevatten tot 40% minder inkt.

Hierdoor hebben wij een eigen merk printer inkt ontwikkeld. Ons merk bestaat uit modellen geschikt voor een tal van printers. Meer inkt, goede kwaliteit en de beste service: Dat is waar het om draait. Wij willen het beste voor jou en jouw printer! Bekijk hier ons aanbod.

Hoe het begon

“Met oog voor kwaliteit begon ik met het ontwikkelen van mijn eigen merk cartridges. Verschillende modellen verkocht ik via webshops. Ik merkte dat er ontzettend veel vraag naar was en heb toen besloten mijn bedrijf uit te breiden en een eigen webshop te beginnen.” 

Inktkenners groeide in één jaar uit tot een waar familiebedrijf. Ons team is ontzettend gedreven en wij streven ernaar om ons aanbod te blijven vergroten. Door verschillende inkt cartridges aan te bieden en te luisteren naar de klant zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot échte Inktkenners. 

Wat wij jou bieden 

  • Goedkopere alternatieven voor inkt cartridges en toners; 
  • Uitstekende klantenservice die te bereiken is tussen 09:00 en 17:00;
  • Een webshop waar iedereen makkelijk en snel kan bestellen. 

Met onze gloednieuwe webshop bieden wij een uitstekende winkelervaring. Een perfecte combinatie van kwaliteit en service. Met een gemakkelijk dashboard kan je snel de cartridges vinden waar jij naar zoekt.

Bij vragen over onze producten, beschikbaarheid, of andere vragen, kan je bij ons terecht via onze contactpagina door het contactformulier in te vullen. Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp.