Hier vindt je de veelgestelde vragen - FAQ Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Veelgestelde vragen

Ik heb net een bestelling geplaatst, wanneer wordt deze verzonden?
Als de bestelling geplaatst is van maandag tot en met vrijdag, dan wordt deze voor 17:00 dezelfde dag verstuurd. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst worden maandag pas naar jouw adres verzonden.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik het terugsturen? Wat als er een probleem is?

Uiteraard benader je bij klachten eerst onze klantenservice. Die zullen jou helpen met de installatie cartridges. Blijkt er toch iets niet goed te zijn? Dan vergoeden we dat. Heb je het verkeerde artikel besteld en wil je deze retourneren? Dan kan dat ook. Let wel op dat we geen gebruikte of geopende cartridges terugnemen. Retourneren is altijd gratis. Het enige wat je moet doen is ons een berichtje sturen.

Let op: Als jouw pakket onderweg is, moet je wachten tot het geleverd is en het terugsturen voordat je geld terug krijgt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Je kan jouw bestelling zonder kosten annuleren! Annuleer deze wel voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al verzonden is, kan je gebruik maken van ons eenvoudige retoursysteem om geld terug te krijgen.

Hoe lang duurt de verzending?
Wij werken samen met verschillende postbedrijven. Die garanderen in 95% van de gevallen dat het de volgende dag in huis is. 

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, kunt u mij helpen?
Absoluut! Wij zijn er om jou te helpen. Stuur ons een e-mail naar info@inktkenners.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur.