Action VS. Inktkenners Epson cartridges Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Action VS. Inktkenners Epson cartridges

Action VS. Inktkenners Epson cartridges

Printerinkt van de Action is goedkoop, dat weten we allemaal. Maar is de Action printerinkt goedkoper dan alle andere inktpatronen op de markt? Of zit er toch een addertje onder het gras? In dit artikel vergelijken we voor Epson printers de inktcartridges van de Action en ons Inktkenners merk cartridges.


Action printerinkt voor Epson printers

Tegenwoordig kopen veel mensen printerinkt bij winkels die bekend staan om goedkope producten. Zo ook de Action. Door de lage prijs zou je denken dat het voordeliger is om jouw inkt daar te halen, maar dat is niet hoe het werkt.

Een van de dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van cartridges is de inhoud van de inktpatronen. Het gaat namelijk om de kosten per pagina. Als je alleen kijkt naar de prijs per cartridge dan zegt dat natuurlijks niks. 


Welke cartridges heeft de Action?

De Action heeft vooral inktcartridges voor Epson, een aantal geschikt voor Canon printers en een enkele voor HP. Wij richten ons in dit artikel vooral op de inkt geschikt voor Epson printers.

Inktcartridges Action:

  • Epson Ecotank 102/103/104 (4 stuks)
  • Epson 603 (5 stuks)
  • Epson 29 (5 stuks)
  • Epson 18 XL (5 stuks)

Doordat wij dezelfde inktpatronen verkopen, kunnen wij goed de vergelijking maken. Wij verkopen ook meer cartridges voor Epson. Bekijk ze hier

Op het eerste gezicht lijken de inktpatronen van de Action erg goedkoop. Wat opvalt bij bijvoorbeeld Epson 29, zijn de kleine lettertjes: 2 euro per stuk. Hierdoor lijkt het een koopje, maar kan je helaas niet 1 patroon aanschaffen, je koopt alsnog de hele set van 5 stuks. 


Printerinkt vergelijken

Om een goede voorbeeld te geven van prijs en inhoud, vergelijken we een model cartridge met die van de Inktkenners webshop. Wij verkopen een multipack van 20 stuks. Op de Action webshop staat de inhoud niet weergeven, dit zie je in de kleine lettertjes op de achterkant van de verpakking. 

Als je de webshops met elkaar vergelijkt zie je ook dat de Action maar weinig informatie verstrekt over zijn producten. Is dat goed voor het vertrouwen? Of heb je liever dat de verkoper zo duidelijk mogelijk is over de producten die ze verkopen? 

Dan geven we nu antwoord op de vraag: Zijn de cartridges van de Action nou ècht goedkoper?

Winkel

Model

Inhoud

Prijs

Action

Epson 29

5 stuks 35 ml

9,99

Inktkenners

Epson 29 

5 stuks 78,4 ml

15,95


Zoals je ziet is er een groot verschil in de hoeveelheid inkt die je krijgt. Dus al lijkt de inkt van de Action in eerste opslag stukken goedkoper, kan je minder printen en moet je vaker de cartridge vervangen. De printerinkt van Inktkenners is tot wel 40% goedkoper en je krijgt meer dan 60% aan extra inhoud.


Welke cartridges zijn het goedkoopst?

Dat is overduidelijk, de cartridges van Inktkenners zijn goedkoper dan die van de Action. De online winkelervaring is beter, je krijgt meer inkt voor een lagere prijs, dat zonder in te leveren op kwaliteit. 

Weet jij waar je op moet letten als je nieuwe printerinkt koopt? Wij hebben er een kort artikel over geschreven. Lees ‘m hier

Vorig artikel Absorptiekussen vol? Probleemoplossing voor Canon.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden