Top 5 HP-printers voor thuis of op kantoor Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Top 5 HP-printers voor thuis of op kantoor

Top 5 HP-printers - Inktkenners blog

De 5 HP-printers die we hier bespreken bieden geweldige prestaties, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn geschikt voor verschillende soorten gebruikers. Van thuisgebruikers tot kleine en middelgrote bedrijven, voor ieder zit hier iets bij. Bepaal zelf welke printer het beste past bij jou en geniet van de vele voordelen van een HP-printer.

Wat voor printer heb ik nodig?

Printers zijn onmisbaar in veel huishoudens en bedrijven. Het maakt het gemakkelijker om documenten en afbeeldingen af te drukken, waardoor het de productiviteit verhoogt. Het bespaart ook veel tijd en moeite. Een printer is een veelzijdig en praktisch apparaat voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Het is een waardevolle investering voor een goede workflow.

Met een printer kan je printen in kleur- en zwart/wit, maar ook afdrukken op verschillende soorten papier, zoals normaal, fotopapier en sticker papier. Sommige printers bieden zelfs de mogelijkheid om te scannen, te kopiëren en te faxen, dit zijn namelijk de All-in-one printers. 

De keuze voor een printer ligt aan jouw specifieke behoeften en wensen. HP is een van de bekendste en meest populaire merken op de markt en biedt vele opties, van eenvoudige inkjetprinters tot multifunctionele printers. 


Top 5 HP-printers 

Dit zijn de 5 beste HP-printers op basis van prestaties, kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Sommige printers in dit lijstje zijn meer geschikt voor bedrijven, dus als jij een printer voor thuis zoekt, kijk dan goed naar de beschrijving. 

We hebben ook een aantal blogs geschreven over het kopen van verschillende soorten printers, en hoe jij de juiste keuze maakt. Dan nu de Top 5 HP-printers. 

1. HP OfficeJet Pro 9015

Deze all-in-one printer is een geweldige keuze voor kleine bedrijven en mensen die de printer thuis gebruiken. Dit is dè printer voor de mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en productieve printer. Het apparaat biedt snelle afdruk- en scan snelheid, een hoge resolutie en is zeer gebruiksvriendelijk. De HP OfficeJet Pro 9015 heeft weinig verbruik en lage afdrukkosten per pagina.

2. HP LaserJet Pro M281fdw

Een compacte laserprinter zoals deze is perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het apparaat biedt snelle afdruk snelheden, heeft een uitstekend beeldkwaliteit en is erg duurzaam. De HP LaserJet Pro M281fdw is makkelijk te integreren met andere apparaten en biedt vele beveiligingsfuncties.

3. HP Envy 6055

Dit is een uitstekende keuze voor personen die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare all-in-one printer voor in huis. De HP Envy 6055 biedt uitstekende afdruk- en scan kwaliteit, een eenvoudige bediening en is compatibel met vele, mobiele apparaten.

4. HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw

Deze kleurenlaserprinter is goed voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte All-in-one printer. Het apparaat biedt snelle afdruk snelheden, uitstekende beeldkwaliteit en is ontzettend gebruiksvriendelijk. Bovendien is de HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw makkelijk en snel te koppelen met andere apparaten en bied verschillende beveiligingsfuncties.

5. HP Tango X

Een innovatieve en stijlvolle smartprinter. Speciaal ontworpen voor een kantoor aan huis. De HP Tango X heeft geweldige afdrukkwaliteit, is eenvoudig te bedienen via de HP Smart-app en heeft vele functies, zoals stembesturing en automatische pagina-detectie. De printer is compact en past gemakkelijk op een boekenplank of bureau. De HP Tango X verbruikt weinig en heeft een lage kosten per pagina.


Welke HP-printer is het beste?

Heb jij al een keuze kunnen maken? Om het wat makkelijker te maken, hebben wij nog een korte samenvatting van onze beoordelingen:

  • HP OfficeJet Pro 9015, een efficiënte en productieve all-in-one printer voor kleine bedrijven en voor thuisgebruik. 
  • HP LaserJet Pro M281fdw, een compacte en efficiënte Laserprinter voor kleine tot middelgrote bedrijven. 
  • HP Envy 6055, een betaalbare all-in-one printer voor thuisgebruik. 
  • HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw, een efficiënte kleurenlaserprinter voor kleine tot middelgrote bedrijven. 
  • De HP Tango X, een innovatieve smartprinter voor thuisgebruik, met slimme functies en een stijlvol design.

 We zijn benieuwd naar jouw favoriet! Laat vooral een reactie achter, of laat ons weten welk merk printers jij wilt dat wij de volgende keer vergelijken. 

Vorig artikel Innovaties in printen: 8 trends op een rij
Volgend artikel Absorptiekussen vol? Probleemoplossing voor Canon.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden