Hoe gebruik je eigen merk printerinkt van Inktkenners Doorgaan naar inhoud
Bestel nu voor 17:00, ontvang morgen
Bestel nu voor 17:00, ontvang morgen

Eigen merk printerinkt van Inktkenners

Duurzaam printen - Eigen merk printerinkt van Inktkenners

Nooit meer teveel betalen, dat is iets wat wij allemaal willen. Besparen kan op veel manieren, maar ooit bedacht dat je ook kan besparen op printkosten? Vooral in een tijd als deze, is het goed om alle uitgaven op een rij te zetten. Wij van Inktkenners helpen jou op weg. Samen kijken we naar hoe jij kan besparen op printkosten.


Duurzaam printen, kan dat?

Het is mogelijk om duurzamer om te gaan met jouw printer en portemonnee. Hoe? Koop compatibele printerinkt, print dubbelzijdig en gebruik goedkoop papier. Dan ben je al een eind op weg. Voor je hieraan begint, vertellen wij jou het volgende:

  1. Printerfabrikanten zoals Canon verhinderen het gebruik van niet-originele cartridges. Dit doen ze door aanpassingen te maken op de printersoftware en inktpatronen. Daardoor kan het zijn dat de goedkopere variant niet herkend wordt. 
  2. Wanneer een printer kapot gaat door het gebruik van niet-originele printer inkt kan het zijn dat de garantie vervalt. Daardoor blijven mensen vaak teveel betalen. Niet dat het de moeite waard is om kapotte printers te repareren, je kan beter een nieuwe printer aanschaffen. Printers zijn tenslotte goedkoop!

Waarom zijn cartridges zo duur?

Denk je goedkoop uit te zijn met een simpele printer, betaal je je alsnog scheel aan inkt. Dat kan niet kloppen, toch? Jawel, dat ligt namelijk aan het verdienmodel van printerfabrikanten. De fabrikanten verkopen printers zo goedkoop mogelijk, waardoor ze soms zelfs verlies draaien. Daarom verkopen ze cartridges en toners met een erg hoge prijs. 


Inkt van Inktkenners 

Wij bieden jou de uitkomst. Inkt dat goed is voor jouw printer en portemonnee. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van eigen merk cartridges en toners. Wij richten ons op kwaliteit en compatibiliteit als het gaat om printer inkt. 

Inktkenners cartridges en toners:

  • Nieuwste chipgeneratie en vulstand indicator.
  • Tot 85% besparen.
  • Perfecte afdrukkwaliteit, 100% compatibele printerherkenning 
  • CE-keurmerk en ISO-9001 gecertificeerd

Wij bieden meer dan inkt.

Naast cartridges en toners willen wij het beste voor jou. Daarom geven we graag advies over onze producten en het gebruik van printers. Zo kan jij zorgeloos printen, wanneer je maar wilt. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor vragen, daarnaast plaatsen wij wekelijkse blog artikelen vol met handige weetjes en stappenplannen.  

Binnenkort breiden wij het assortiment uit, dus houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor updates.

Inktkenners webshop 

Wij gaan voor een uitstekende winkelervaring, bestel gemakkelijk en snel jouw printerinkt. Met onze gloednieuwe website kan je gemakkelijk vinden waar jij naar zoekt. Kwaliteit en service, precies wat jij nodig hebt. Goedkopere alternatieven voor inkt cartridges en toners; tot 85% goedkoper en 40% meer inkt dan originele inktpatronen.

Onze printerinkt bestaat uit modellen geschikt voor: 

  • HP 
  • Canon 
  • Epson
  • Brother

Duurzame printerinkt bestellen doe je bij Inktkenners

Duurzaam printen is makkelijker dan je denkt. Je bespaart geld en krijgt ook nog eens perfect geprinte documenten. Wat wil je nog meer? Bekijk ons assortiment aan cartridges en toners. Op zoek naar een ander model? Laat het ons weten! Wij zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt. Bestel voor 17:15 tijdens werkdagen en krijg de volgende dag jouw pakketje thuisbezorgd.
Vorig artikel Hoe print je duurzaam en goedkoop?
Volgend artikel Epson printers: 3 problemen & oplossingen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden