Kwaliteitsprinters: 6 Redenen voor aanschaf Doorgaan naar inhoud
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis
Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang het morgen in huis

Kwaliteitsprinters: 6 Redenen voor aanschaf

Kwaliteitsprinters - Inktkenners blog

Het is goed om te investeren in een kwaliteitsprinter. Vooral als jij een printer zoekt voor jouw thuiskantoor of bedrijf. Deze printers bieden talloze voordelen die jouw investering zeker waard zijn. Daar gaan we nu dieper op in.


Kwaliteitsprinters VS. Instapmodellen

Als je gaat voor kwaliteit, betaal je altijd net dat beetje meer. Daarom kiezen mensen vaak voor de goedkopere modellen omdat je dan geen grote uitgave hebt. Maar op lange termijn zijn kwaliteitsprinters juist goedkoper. Daarnaast is de afdrukkwaliteit ook hoger, en krijg je meer handige functies. Daarom is het aan te raden om te gaan voor kwaliteit. 


Instapmodellen zijn goedkoop in aanschaf en doen wat ze moeten doen. Printen. Sommige instapmodellen hebben wel meerdere functies, maar de afdrukkwaliteit is lager en de printkosten zijn op lange termijn duurder. Instapmodellen zijn eigenlijk alleen aan te raden als je de printer niet vaak gebruikt of de kwaliteit van afdrukken niet zoveel uitmaakt.


6 Voordelen van hoge kwaliteit printers

Oke, duurdere modellen hebben dus meer kwaliteit, lagere printkosten, enzovoorts. Maar hoe zit dat dan? Waarom is het dan goedkoper? Hoe kan de kwaliteit beter zijn dan normale printers? Dat leggen we jou hieronder uit. Daarnaast benoemen we nog een paar geweldige voordelen die je krijgt bij hoge kwaliteit printers. 1. Betere printkwaliteit

Kwaliteitsprinters zijn ontworpen om betere printkwaliteit te bieden dan instapmodellen. Ze hebben betere printkoppen, geavanceerde technologie voor het mengen van inkt en superieur kleurbeheer om nauwkeurige en levendige kleuren af te geven. Een aanrader als jij afbeeldingen of foto's afdrukt voor professionele of zakelijke doeleinden.


 1. Hogere printsnelheid

Deze printers hebben een hogere printsnelheid dan instapmodellen, wat betekent dat jij meer afdrukken per minuut kunt maken. Als jij regelmatig grote aantallen documenten afdrukt, zoals rapporten of facturen, komt dit erg van pas.


 1. Betrouwbaar en duurzaam 

Printers van hoge kwaliteit zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn vaak duurzamer dan instapmodellen. Dit betekent dat jij minder onderhoud en reparaties hoeft uit te voeren, wat jou geld en tijd bespaart op lange termijn.


 1. Geavanceerde functies

Kwaliteitsprinters hebben vaak geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn op instapmodellen. Dit omvat functies zoals dubbelzijdig afdrukken, automatische documentinvoer en geavanceerde beveiligingsfuncties.


 1. Lage operationele kosten

De duurdere modellen hebben vaak lagere operationele kosten. Dit komt omdat ze efficiënter zijn in het gebruik van inkt en papier en minder vaak reparaties of vervangingen van onderdelen nodig hebben. Dat scheelt weer!


 1. Flexibel

Kwaliteitsprinters zijn vaak veelzijdiger dan instapmodellen en kunnen verschillende soorten papier en materialen afdrukken. Dit omvat zwaarder papier, enveloppen, etiketten en zelfs stoffen.


Als jij op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om documenten en afbeeldingen af te drukken voor jouw thuiskantoor of bedrijf, is het investeren in een kwaliteitsprinter een slimme keuze. Het biedt ontzettend veel voordelen. Het maakt werken efficiënter en professioneler, en leidt tot kostenbesparing op lange termijn.


5 Kwaliteitsprinters voor jouw bedrijf of thuiskantoor

Op zoek naar een printer van hoge kwaliteit? Wij hebben hier een aantal printers op een rijtje gezet. Maar doe vooral zelf onderzoek, en kies het model dat het beste past bij jouw behoeftes. Kijk ook vooral naar de printtechnologie, Inkjet en Laserprinters werken namelijk anders en bieden nog aparte voordelen. 


 1. HP OfficeJet Pro 9015: Een printer met een hoge printsnelheid en vele functies, waaronder dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer.
 2. Canon PIXMA TS9120: Uitstekende printkwaliteit voor zowel tekst als afbeeldingen met een groot kleurenscherm voor eenvoudige bediening.
 3. Epson EcoTank ET-4760: Deze printer heeft een groot inkttanksysteem, waardoor je minder vaak inkt hoeft bij te vullen en geld bespaart op lange termijn.
 4. Brother MFC-L3770CDW: Een all-in-one kleurenlaserprinter met hoge printsnelheid en geavanceerde functies zoals dubbelzijdig afdrukken en automatische documentinvoer.
 5. HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw: Deze all-in-one kleurenlaserprinter biedt hoge afdrukkwaliteit en handige functies, zoals automatische documentinvoer, dubbelzijdig afdrukken, draadloos afdrukken en mobiel printen. 

Presteer beter met een printer van hoge kwaliteit.

 

Nog inkt nodig?

Heb jij al een printer in huis van hoge kwaliteit waar je tevreden mee bent, en zoek je alleen nog goedkopere inkt? Wij bieden ons eigen merk inkt. Goedkoper, zonder in te leveren op kwaliteit. Want daar gaan we voor. Vorig artikel Optisch tot ergonomisch: Welke computermuis past bij jou?
Volgend artikel Printerinkt vlekken verwijderen: 3 handige tips!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden